ERRITSØ SVØMMEKLUB

NYHEDER HOS ERRITSØ SVØMMEKLUB

November - Klubmesterskaber

Afholdelse af klubmesterskaber i hallen var i år en kæmpe success. Der blevet slået flere personlige rekorder, Morten Baxter slog klubrekord i både 100m Rygcrawl og 100m Medley samt kvalificerede sig til DÅM i 200m Butterfly.

Overordnet blev Liselotte Baxter vinder for pigerne og Morten Baxter for drengene.

Nedenfor er årets klubmestre inddelt i grupper:
Guppe 1 Piger 1. Liselotte Baxter
2. Sandra Kristensen
3. Freja Holm Møller
Gruppe 1 Drenge 1. Morten Baxter
2. Malthe Lindquist
3. Frederik Rasmussen
Guppe 2 Piger 1. Mia Schou Brock
2. Cecilie Bækkelund Knudsen
3. Theresa Theist
Gruppe 2 Drenge 1. Lau Lindquist
2. Peter van Arken
Gruppe 3 Piger 1. Karoline Weltz Jørgensen
2. Louise Skovgaard Jensen
3. Clara Lynggaard
Gruppe 3 Drenge 1. Kasper Stenbæk
2. Lucas Arumugam
3. Jeppe Søgaard
Gruppe 4 Piger 1. Mathilde Thy Asmussen
2. Emily Nygaard Jensen
3. Annesofie Degn
Gruppe 4 Drenge 1. Lucas Grinderslev
2. Frederik Dumstrei
3. Jesper Poulsen
Overordnet klubmester EGIF piger 2014: Liselotte Baxter
Overordnet klubmester EGIF drenge 2014: Morten Baxter

NOVEMBER 2014

K-holdenes årlige træningslejr - Mallorca


I mange år har efterårsferien for svømmerne på konkurrenceholdene i Erritsø Svømmeklub været reserveret til træningslejr. I år var ingen undtagelse. Klubbens svømmere afholder hvert år i januar et sponsorstævne, hvor der svømmes rigtig mange meter for at tjene ind til den årlige træningslejr.

Efter en rask morgentræning i vores egen hal lørdag morgen i uge 41 drog 27 svømmere, to trænere og 5 ledere af sted på dette års lejr.

Turen gik ligesom sidste sæson til Sant Jordi på Mallorca, en lille by på sydspidsen af øen. Svømmerne fik prøvet kræfter med 50m banerne – i øvrigt et svømmeanlæg hvor bl.a. Danmarks landsholdssvømmere også tidligere har været på træningslejr. For det meste foregik dette i bagende solskin, men der var også en enkelt dag i regnvejr.

Ugen bød dagligt på 2 x træning med tilhørende dry-land og udstrækning. Et enkelt træningspas på 7 km blev tilbagelagt, men der blev da også tid til afslapning imellem træningspassene. Her var det muligt at besøge de lokale butikker og den nærliggende strand blev ligeledes udforsket. Efter endt lejr er vi nu vendt tilbage til det noget mere kolde og regnfulde Danmark. Med fornyet energi, forbedret teknik og styrke forventer vi mange nye personlige rekorder måske allerede ved vores nært forestående klubmesterskab.

9 September 2014

Jyske Bank sponsorerer nye trøjer til K-holdene


I forbindelse med afholdelse af årets informationsmøde på K-holdene (Erritsø Centralskole) havde vi besøg af repræsentat fra Jyske Bank, som i år har været sponsor for vores nye hættetrøjer.

Træningslejr til Mallorca
På informationsmødet var der præsentation af bestyrelsen og indlæg fra bestyrelsesformand Hanne Baxter og førsteholdstræner Bo Erlandsen. Formanden informerede om den kommende træningslejr til Mallorca der som vanligt bliver afholdt i uge 42 (efterårsferien). Svømmerne tager afsted lørdag i uge 41 og kommer hjem en uge efter. Her bliver der rig mulighed for at komme i rigtig god form da man skal svømme 2 x 2 timer om dagen. Stedet på Mallorca bliver brugt at rigtig mange hold til træningslejre og mange af vore egne nuværnede landsholdssvømmere har også slået en tur forbi stedet.

Brug for frivillige
Ligeledes informerede formanden om at der altid er behov for frivillige i klubben. Vi har forskellige arrangementer i løbet af året som vi supporterer og stiller med "arbejdskraft" bl.a. ifbm Diletant i Erritsø Forsamlingshus og diverse arrangementer hos OK. Disse organisationer støtter klubben med et ganske pænt beløb hvert år, hvis vi stiller os til rådgihed, og det er i den forbindelse vi bl.a. har brug for hjælp. Du støtter hermed dit barns sport.

Uddannelse til svømmeofficial
Der er også brug for dig når dit barn tager til stævner. Vi skal som regel stille med minimum 2 officials til hvert stævne. En official kan f.eks. være tidtager, starter, vendedommer eller lign. Klubben sponsorerer uddannelsen. Vi var sidste år nød til at annullere deltagelsen i et par stævner, da vi ikke har kunne stille med officials, dette er super ærgerligt for børnene som glæder sig til at komme til stævner, så ved at uddanne dig støtter du ligeledes op omkring din barns sport.

Information fra 1 holdstræneren - Bo Erlandsen
Førsteholdstræneren informerede om en ny tilgang til svømmetræningen. Information om dette vil blive lagt ud her på hjemmesiden, således at du altid har mulighed for at se hvordan, hvor længe og hvor mange gange dit barn skal afsted til træning.

Inden længe går det altså til Mallorca - fra bestyrelsens side ønsker vi en rigtig god tur.
7 September 2014

Nu er svømmeskolen efterhånden godt i gang. Dejligt at se så mange børn tilmeldt denne sæson.

Der er mange som står på venteliste til vores hold i svømmeskolen, og på flere af holdene er der op til 10 på venteliste. Der sker normalvis det, at der er en enkelt eller to som falder fra i løbet af de første uger, så derfor kan vi opfordre til at i evt. tilmelder jeres børn på en af de hold hvor der fortsat er åbne pladser (se nedenfor).

I dag er status, at der er tæt ved 700 medlemmer i svømmeskolen, hvilket er en kæmpe success. Tak for opbakningen til jer som har tilmeldt jeres børn. Vi ser frem til en fantastisk svømmesæson 2014/15.

Følgende hold har d.d. stadig åbne pladser:
  • Øvede, tirsdag fra 16.20-17.00 (3 pladser)
  • Let Øvede, onsdag fra 15.30-16.10 (7 pladser)
  • Let Øvede, onsdag fra 17.30-18.10 (3 pladser)
  • Begynder II, lørdag fra 12.00-12.30 (6 pladser)
  • Svøm og Leg, lørdag fra 12.30-13.00 (4 pladser)
  • Let Øvede, lørdag fra 11.20-12.00 (5 pladser)
  • Øvede, lørdag fra 12.00-12.30 (7 pladser)
Book jer på via link på højre siden af vores hjemmeside under "Tilmelding Børn og Unge"
13 August 2014 - Sæsonstart Svømmeskolen

Nu nærmer sæsonstarten på svømmeskolen, vi har stadig nogle ledige pladser på enkelte hold.Klik i menuen til højre på siden for holdtilmelding.

Første hold har start lørdag den 30 august 2014 og efterfølgende uge starter de øvrige hold. Sæsonen slutter ultimo April 2015, hvorefter man kan dog kan fortsætte med sommersvømning (Maj og Juni måned).
 
Om du er ny eller fortsætter i svømmeskolen, byder vi dig velkommen til sæsonen 2014/15.
 
23 Juni 2014 - Sportigan har fået ny hjemmeside

Vores leverandør til bl.a. klubtøj har fået ny hjemmeside. Det betyder at du skal oprette dig som bruger på Sportigans hjemmeside for at kunne købe EGIF klubtøj.

Når du har oprettet dig som bruger får du bekræftelse pr email hvorefter du kan shoppe løs. HUSK at vælge EGIF som din forening, ellers vil du ikke kunne købe EGIF klubtøj.

Link til sportigan: http://sportiganerhverv.com/
 
Sommersvømning 2014
Igen i år tilbyder Errtisø Svømmeklub sommersvømning for børnene som i sæsonen har deltaget i svømmeskolen på et af holdene i den dybe ende (let øvede eller øvede).

Vi har de øvrige år oplevet så stor tilslutning til sommersvømningen at vi i denne sæson prøver med 2 træninger pr. uge. Også dette har givet rigtig mange tilmeldinger, faktisk så mange at vi kan melde alt udsolgt - dvs. ca. 25 svømmere til træning mandag og torsdag eftermiddag.

Vi træner på langs af bassinet og træningspasset er ligeledes øget fra 40 min til 1 time.

Niklas og Jannie som er talentholdstrænere står igen i år for sommersvømningen.
Svømmesæsonen går på hæld
Fra bestyrelsens side vil vi gerne sige tak til alle børn og forældre for opbakningen til Erritsø Svømmeklub. Vi håber i har været glade for at have jeres barn til svømning. Svømmesæsonen går nu på hæld og snart åbner vi op for tilmelding til den nye sæson. I samme ombæring skal vi også rette en kæmpe stor tak til alle vores instruktører samt hjælpeinstruktører som yder en kæmpe indsats for at få svømmeskolen til at være en success.

De fleste af holdene i svømmeskolen har været fuldt ud bookede og vi håber naturligvis på samme søgning til svømmeskolen i årerne fremover.

Igen i år har vi haft to opstartssvømmestævner for børnene som svømmer på letøvede og øvede holdene. Det har begge gange været en kæmpe success, med stor opbakning fra både forældre og bedsteforældre i svømmehallen.

Til svømmerne på letøvede og øvede vil der som vanligt blive tilbudt sommersvømning, læs mere om dette i separat nyhed her på siden.

Tilmelding til den nye svømmesæson åbner den 15 maj 2014.

Sponsorstævnet 2014 - en succes !


Årets klubmesterskab blev igen i år afholdt over 3 dage i november – en torsdag aften og en lørdag eftermiddag med masser af svømning på programmet og et par hyggelige timer søndag formiddag med præmieoverrækkelser.

 
HOLDTILMELDING
BØRN & UNGE
HOLDTILMELDING
VOKSEN
Erritsø Svømmeklub's hovedsponsor:
6 oktober 2014
Talentholdstur - 2014

I år gik den vanlige talentholdstur til Esbjerg. Vi drager normalt til Skive med talentholdet, men da de er igang med at renovere deres svømmehal måtte vi lægge turen et andet sted. Det er der vist ingen som klager over. Vi havde en fantastisk forlænget weekend i Esbjerg, hvor vi var indlogeret hos Børge og Marianne på Danhostel. Hvilket fantastik værtspar og maden vil vi også sent glemme.

For de flestes tilfælde var turen til Svømmestadion Danmark deres første oplevelse på langbane dvs. 50 m bassin. Alle gav den max gas og der er helt sikkert en del af disse svømmere, som vil være at finde på vores K-hold inden for de næste par sæsoner. 3 x 2 timers træning gjorde også sit udslag på svømmerne, som måske i hverdagen "kun" er vant til at svømme 1-2 x 1 time om ugen, men alle tog det i stiv arm. Vores talentholdstrænere er helt fantastiske. En stor tak til Niklas og Jannie for jeres engagement - børnene syntes i er verdens bedste trænere.

Svømmerne fik lørdag eftermiddag lavet banner og kampråb, et kampråb som vi sikkert både internt i klubben kommer til at høre nærmere til, men også når vi i løbet af sæsonen drager til stævner i regionen.

Lørdag aften troede de fleste, at der skulle løbes "natløb", men til alles overraskelse endte vi i Esbjerg Skøjtehal, hvor vi fik muligheden for at stå på skøjter og for de avancerede at spille lidt Ishockey (se holdbillede ovenfor).

Alle svømmere var meget trætte da turen søndag eftermiddag gik hjemad, nogle tog sig en lur i bussen mens andre stadig havde lidt kræfter til at synge om "Kalle Kamel", men alle som en har haft en helt uforglemmelig weekend.
Alle instruktører er uddannede hos DGI og Dansk Svømmeunion
Erritsø-Hallen - Krogsagervej 42 - 7000 Fredericia